Provinciaal Domein Dommelhof organiseert van 21 tot 26 april de Europese selectieweek van CircusNext. Circus Next – http://www.circusnext.eu -is een jaarlijks initiatief dat ondersteund wordt door de Europese Commissie. Circus Next wil getalenteerde circusartiesten ontdekken, ondersteunen in het creëren van hun eerste voorstelling en speelkansen bieden. Tijdens deze selectieweek ontvangt Dommelhof de beste projecten uit Europa, waaruit de internationale jury vijf projecten zal selecteren die een jaar lang ondersteuning krijgen. De teams zullen in 20 tot 30 minuten hun ‘voorstelling in wording’ presenteren, waarna een gesprek met de jury volgt.

Een van deze artiesten, is voor zijn one-man-show ‘Faces of Home Theatre’, op zoek naar een huiskamer in een huis of appartement in Neerpelt waar hij gedurende drie dagen (in de week van 21 april) zijn voorstelling kan presenteren voor de internationale jury.

Heb je interesse om een voorstelling in wording achter de schermen mee te maken? En wil je een beperkt publiek thuis ontvangen? Of wil je eerst wat meer informatie? Contacteer dan Provinciaal Domein Dommelhof op het nummer 011 80 50 00.