Provinciaal Domein Dommelhof presenteert, samen met C-Mine, de hilarische familievoorstelling DUIKVLUCHT van Studio Orka. Het gezelschap was vorige zomer reeds te gast in Limburg tijdens Theater op de Markt 2012 met de succesvolle voorstelling ‘Mister More, Lady Less’. Nu brengen ze DUIKVLUCHT, op een mooie locatie aan het kanaal in Genk.
In de voorstelling leeft Daniel, de ‘braakballenverzamelaar’, op een verlaten plek aan het kanaal. Hij leidt een teruggetrokken bestaan ver weg van de bewoonde wereld. Zijn dagen worden gekleurd door de bezoekjes van zijn vriend Nico, de pakjesman en Mandus, de schapenherder op zoek naar zijn kudde verdwaalde schapen. Hun leven wordt op zijn kop zet als Vera, het veerpontmeisje komt aangewaaid. Duikvlucht is een avontuur vol bizarre ontmoetingen, gruwelijke misverstanden én ontelbare dromen, massa’s dromen.
Een schitterende, hilarische familievoorstelling voor jong en oud van en met Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt, Thomas Devos, Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Johan Heldenbergh, Philippe Van de Velde, Kwint Manshoven, Kris Van Oudenhoven, Kristof Oosterlynck en Stef Decoster. Studio Orka werkt voor deze voorstelling samen met Antigone & De Zomer van Antwerpen en ze werden hiermee geselecteerd voor het Theaterfestival 2013.

De Morgen: Van zo’n voorstelling krijgen wij vleugels. ****
De Standaard: Oprecht grappig. Lachsalvo’s rollen van de tribune. ****
Concertnieuws.be: De openluchtbelevenis is veruit een van de meest hilarische producties van “het Zomert in Antwerpen“ in jaren. ***

I.s.m. C-Mine Genk / Provinciaal Domein Dommelhof / Provincie Limburg

Praktische info
Data: do 22/08 tot vr 30/08 om 19.00u, op za en wo ook om 15.00u
Geen voorstelling op ma 26/08
Locatie: Parkeren en verzamelen ter hoogte van Winterbeeklaan 31, 3600 Genk
Tickets: € 10,00 – € 8,00 (-26/+55)
Info & tickets: Dommelhof – T 011 80 50 02 – dommelhof@limburg.be
C-Mine cultuurcentrum – T 089 65 44 90 –
c-minebezoekersonthaal@genk.be