Af en toe zijn er voorstellingen die het theaterwereldje even op z’n kop zetten en die u echt gezien moet hebben. ‘Terminator Trilogie’ van FC Bergman behoort tot dat rijtje. Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 juni presenteert Dommelhof samen met C-Mine Genk deze veelbesproken voorstelling. ‘Terminator Trilogie’ wordt gespeeld op het bedrijventerrein van Ford, Henry Fordlaan 8 in Genk.

FC Bergman maakt met Terminator Trilogie een woordeloze monoloog, een stil spektakel in de open lucht, bij het ochtendgloren van de 21ste eeuw. Een eeuw waar de keuzemogelijkheden voor een gelukkig leven voor het grijpen liggen… “Hij verkeert in de veronderstelling dat hij zijn leven kan inrichten naar zijn mening en inzicht. Dat hij de vrijheid heeft de wereld te construeren overeenkomstig zijn smaak, zijn wensen. Wat gebeurt er als hij slaagt? Als hij zijn doelen bereikt? Het lijkt alsof alle straten steeds weer uitkomen op hetzelfde ronde punt der eeuwigdurende eenzaamheid. Zijn overmoedig gebouwde constructies verpletteren hem. De onmetelijke hemel doet hem naar adem snakken.”
Het gezelschap was al eerder te gast in Genk met de zaalproductie “De Thuiskomst” en met de locatievoorstelling “Wandelen op de Champs Elysées …” in de mijngebouwen van Waterschei.
Van en met: Stef Aerts, Joé Agemans, Bart Hollanders, Matteo Simoni, Thomas Verstraeten, Marie Vinck, François Brice e.a.
Tickets kosten 12/10 euro (-26/55+) en kunnen besteld worden via C-Mine (089/654490).