Van 27 tot 30 oktober staat Provinciaal Domein Dommelhof (Neerpelt) volledig in het teken van de 10de editie van het internationaal circustheaterfestival van Theater op de Markt.

Voor de voorstelling ‘Passa il Tempo/As time goes by’ van Sprookjes enzo|Pietro Chiarenza (BE/IT) is Theater op de Markt op zoek naar figuranten.

Heb je zin om achter de schermen te kijken van een van de grootste theaterfestivals van Vlaanderen? Wil je figureren tussen professionele internationale artiesten? Lees dan zeker verder!

Meer info? Heb je interesse of zit je met vragen? Mail dan naar theateropdemarkt@limburg.be of bel naar Dommelhof op +32 11 80 50 00 en vraag naar Martine of Katelijne.

Wie zoeken we:
– 3 mannen en 3 vrouwen van alle leeftijden (18+)
– 1 vrouw (65+) met acteerervaring op amateurniveau
– geen schrik van vuur
– geen schrik van dansen (walsen), ervaring is niet nodig

Waar&wanneer:
In Provinciaal Domein Dommelhof, Toekomstlaan 5, BE-3910 Neerpelt op:
– 29/09 (avond): toelichting door gezelschap en auditie
– 7/10: passen kostuum en oefenen
– 23 t.e.m. 26/10 (avond): oefenen
– 27/10: (overdag) generale repetitie + (avond) try-out
– 28/10 en 29/10 (vanaf 16.00 u.): premièrevoorstellingen tijdens Theater op de Markt

Wat mag je verwachten
– ongelofelijke acteerervaring tussen professionele artiesten
– meewerken aan een van de grootste festivals
– verzekering met vrijwilligerscontract
– festivalpas met catering, vrijkaarten, …
– warm welkom in de festivalfamilie

Over de voorstelling

Sprookjes enzo is een Belgisch-Italiaans gezelschap gespecialiseerd in peuter- en kleutertheater. De voorstelling ‘Passa il tempo/As time goes by’ is een vuurvoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.

Diep in het bos ligt er een magische plek, een stad waar tijd groeit, geplukt wordt, en dan de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. En in dat licht en vuur de momenten die het leven vormgeven.

Diep in het bos drie deuren:

Achter de eerste deur het leven van een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur de vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur is het leven een oudere  dame, die verschroeide herinneringen verzamelt.

Het vuur vertelt de vele verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefde en passie, oud worden, doodgaan en weer opnieuw geboren worden

Poppen, wielen, tafels, zandlopers, bedden, ramen, vleugels, waaiers, trappen… het vuur tekent ze voor jou in het donker.

Een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater, voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd.

Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd.