Op woensdag 22 en donderdag 23 januari 2014 gaat Angst in première in cultuurcentrum Hasselt. Deze muziektheatervoorstelling van de Queeste en Braakland/ZheBilding gaat over de sociale gevolgen van de economische crisis. Er zal een hele acteurs- en muzikantenploeg op de planken staan. Te midden van een massa figuranten. En daarom zoeken we jou!

ANGST?
Angst is een voorstelling van de Queeste en Braakland/ZheBilding. Angst is de tweede voorstelling uit het drieluik Hebzucht, Angst en Hoop. Het eerste deel, Hebzucht, werd uitgeroepen tot beste muziektheatervoorstelling 2012. Stijn Devillé, schrijver en regisseur van het stuk, kreeg eerder al de Toneelschijfprijs voor zijn voorstelling Hitler is dood.

TUSSEN DE ACTEURS EN MUZIKANTEN
Staan ook op het podium: Tom Ternest, Simone Milsdochter, Bram Van Der Kelen, Sara Vertongen, Bert Hornikx, Geert Waegeman, Michaël Pas en Tom Van Bauwel.

WIJ ZOEKEN
– enthousiaste mensen of groepen die willen deelnemen aan een professionele theatervoorstelling
– een mix aan mensen, maar je bent bij voorkeur ouder dan 14 jaar
– ervaring speelt geen rol
– je hoeft niet in topconditie te zijn, maar je kan wel voor een langere periode in dezelfde houding blijven staan of zitten

JIJ KRIJGT
– een theaterervaring met een professioneel gezelschap
– een blik achter de schermen van het theater: je zit voor één keer niet in de zaal, maar staat mee op het podium
– krachtvoer voor jouw prestatie, in de vorm van soep en brood

VEREISTE BESCHIKBAARHEID
Op 22 januari starten we stipt om 16u30 met de repetitie. Zorg ervoor dat je zeker een kwartiertje vroeger arriveert. De voorstelling start die avond om 20u en duurt waarschijnlijk twee uur.

Voor meer info, neem contact op met GERHARD VERFAILLIE:
gerhard.verfaillie@ccha.be

Vermeld zeker jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Na aanmelding zal je een mail ontvangen met meer concrete info.