Eén van de grote publiekstrekkers van het circusfestival Theater op de Markt is ongetwijfeld het spectaculaire Franse gezelschap Akoreacro. Tijdens Theater op de Markt 2015 veroverde Akoreacro de harten van het publiek met de voorstelling Klaxon. Ook Dans Ton Coeur belooft een wervelwind aan beleving te bieden vol acrobatie en muziek. Mis deze rasechte familievoorstelling niet!

Dans Ton Coeur lijkt wel uit het dagelijkse leven gegrepen. Acht acrobaten en vier muzikanten brengen een eerste ontmoeting, liefde op het eerste gezicht, een eerste date, de geboorte van een kind, een eerste ruzie… Maar bij Akoreacro ontaarden de meest alledaagse situaties in de meest virtuoze acrobatie. Dans Ton Coeur is een voorstelling over de kleine dingen in het leven, maar dan met bovenmenselijke acrobatie, vliegende koelkasten, oplichtende wasmachines en veel muziek. Je komt oren en ogen tekort!

Er zijn nog tickets voor deze voorstelling op zaterdag 26 oktober om 15u en op zondag 27 oktober om 19u45. Koop je tickets in onze webshop.

Dans Ton Coeur / AKOREACRO – Pierre Guillois Creation 2018 from Akoreacro on Vimeo.