Theater op de Markt zoekt momenteel 20 jobstudenten om tijdens, voor en na ons festival (6 tot 13 augustus) een handje toe te steken. De taken zijn uiteenlopend: locatieverantwoordelijke, verspreiden promo-materiaal, hulp bij op- en afbouw, enz. Ook binnen de andere culturele instellingen van de provincie Limburg wordt momenteel gezocht naar jobstudenten. Hieronder de volledige oproep:

————————————————

OPROEP JOBSTUDENTEN

Kan je bezoekers op een vriendelijke en efficiënte wijze helpen?

Ben je flexibel inzetbaar?

Dan is een studentenjob binnen één van onze instellingen (het Provinciaal Domein Dommelhof, Z33 of het Provinciaal Gallo-Romeins Museum), misschien iets voor jou.

Momenteel zijn we op zoek naar:

–       20 jobstudenten voor “Theater op de Markt” – Provinciaal Domein Dommelhof (6 tot en met 13 augustus 2012). Je staat in voor de dag/nachtpermanentie in één van de verblijfslocaties of op een van de 5 speelplekken. Je voert daarnaast ook andere kleine opdrachten uit o.a. het verspreiden van promomateriaal. Let wel de minimale leeftijd om nachtpermanenties te doen, is 18 jaar.

–       2 studenten, die afwisselend ingeschakeld worden als suppoost/toezichthouder bij de grote zomertentoonstelling “Mind The System, Find the Gap” in Z33 elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 11 uur tot 18 uur voor de periode van 1 juli tot en met 17 september.

–       3 jobstudenten voor het Provinciaal Gallo-Romeins Museum (zaterdag en/of zondag van midden juni tot eind december 2012). Je taken zijn: Nederlandstalige en Franstalige bezoekers op weg helpen in het Museum, het verzorgen van de permanentie en het bedienen van de kassa.

Je ontvangt netto per uur 10,56 euro en per gewerkte dag 1 maaltijdcheque (2,91 euro).

Als je geïnteresseerd bent in één van deze studentenjobs, stuur dan je cv per mail of per post voor 7 mei 2012 naar mevrouw Alida Haesen, Directie HRM, Provinciebestuur Limburg, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt, ahaesen@limburg.be, 011 23 78 34 met duidelijke vermelding van de instelling waar je als jobstudent wilt starten. Onze kantoren zijn gesloten op 30 april en 1 mei.

Per instelling organiseren we aparte oriënteringsgesprekken.