KOM tijdens de tweede week van de paasvakantie OP ADEM in de provinciedomeinen. Je uitleven in één van de vele speeltuinen, wandelen in het bos, klimmen in de bomen, fietsen door het water, …  Het zijn maar enkele van de vele activiteiten die je tijdens de Week van de Provinciedomeinen kan doen. Voor de derde keer slaan de vijf Vlaamse provincies de handen in elkaar om een mooi aanbod aan activiteiten voor jong en oud te bundelen. Daarvoor kun je terecht in maar liefst 53 provinciale recreatie- of groendomeinen in Vlaanderen.

Geniet van 720 hectare zuurstof op de Limburgse provinciedomeinen!

De drie Limburgse provinciedomeinen Bokrijk, Dommelhof en Nieuwenhoven bieden voor elk wat wils, van ravotten in de speeltuin, over fietsen door het water, tot sporten voor mensen met een beperking. En ze hebben zuurstof genoeg, want samen beslaan ze 720 ha aan groen. Kortom kom op adem in Limburg!

(Her)ontdek Provinciaal Domein Dommelhof en Klankenbos

 Ben je op zoek naar een sportieve namiddag? Zak dan zeker op woensdag 17 of zaterdag 20 april af naar Dommelhof tussen 13 u. en 17 u. Speciaal voor de Week van de Provinciedomeinen zet Dommelhof het G-Sportaanbod in de kijker en kan je in primeur de nieuwe buitenklimmuur uittesten! Wil je na al deze sportieve activiteiten even tot rust komen? Ook dat kan in Dommelhof in het unieke Klankenbos.

ONTDEK HET PROGRAMMA VAN DOMMELHOF hier.

Nog in Limburg

Kom een frisse neus halen of speurneuzen in Provinciedomein Nieuwenhoven

Welke geheimen heeft de natuur nog voor jou? Kom in provinciedomein Nieuwenhoven de natuur beleven en ontdekken. Of haal gewoon een frisse neus. Daarnaast geeft ook het privédomein van kasteel Nieuwenhoven graag haar geheimen prijs. Meer info lees je hier.

Kom heerlijk op adem in Bokrijk

Bokrijk is goed voor 550 ha groen waar je heerlijk op adem kan komen. Kom en maak een gezonde wandeling of fietstocht in de mooie natuur. Meer info lees je hier.

Buiten Limburg op uitstap? Neem dan een kijkje op www.weekvandeprovinciedomeinen.be.