Na een residentieperiode van tien dagen in de Soeverein hal te Lommel presenteert het Franse gezelschap Les Philébulistes een toonmoment van de creatie “Hallali of de 5de van Beethoven” op donderdag 19 juni om 21u, in coproductie met Theater op de Markt-Dommelhof. Je kent het gezelschap Les Philébulistes (FR) wellicht nog van Theater op de Markt 2012, met het prachtige trapezeduet “Arcane”. Tijdens Theater op de Markt 2014, van 7 tot en met 10 augustus in HASSELT is deze compagnie opnieuw present met deze nieuwe grootschaligere productie “Hallali”. Maar jij moet niet wachten tot de zomer en kan de sfeer van deze nieuwe voorstelling komen opsnuiven op 19 juni in Lommel!

Over de voorstelling:
Een grote trapezestructuur, zes prachtige acrobaten en trapezisten, een sfeervolle filmische muziekscore en de nodige poëtische accenten, het vormen de ingrediënten waarmee het gezelschap de toeschouwer meer offreert dan louter spektakel. Inspiratie werd gevonden in de wereld van de jacht, de wat vreemde hallali, de jagerskreet die galmt als het dier getroffen is en neervalt…

Graag nodigen we je uit op dit toonmoment van Les Philébulistes op donderdag 19 juni om 21.00u in de grote hal van de Soeverein, Sportveldenstraat 10 in Lommel.
Toegang is gratis, maar best wel reserveren in Dommelhof op tel 011 80 50 02.