Van vrijdag 23 tot zondag 25 oktober vindt de derde editie plaats van OORtreders, een festival op het Provinciaal Dommelhof Dommelhof rond geluidskunst. Initiatiefnemer Musica brengt jonge en kritische stemmen samen rond de relatie tussen mens, natuur en geluid, in een snel veranderende wereld. Het festival bestaat uit drie grote delen: een programma met performance, geluid en talks, een Expo-route met werk in de publieke ruimte en Feath. the festival: sociaal-artistieke trajecten, co-creatieve labs en workshops. Info en tickets: www.oortreders.com

Tijdens de openingsavond bent u alvast welkom voor de live performance van Nick Steur. De Nederlandse kunstenaar laat een steen van drie ton vallen van 30 meter hoog in de publieke ruimte.

nick-steur

Nick Steur haalt zijn inspiratie bij het ervaren van een inslag van een meteoroïde in de woestijn. Hij begon een onderzoek naar de impact van de inslag.

De performance vindt plaats op vrijdag 23 oktober om 19u en is gratis toegankelijk. Meer info over IMPACT van Nick Steur op de pagina van OORtreders.