De naam van onze beweegsessies ‘Blij(f) in Beweging’ is nog nooit zoveel van toepassing geweest als nu. Vanaf begin september starten we ons seizoen terug op met beweegsessies op maat van verschillende doelgroepen. Belangrijker dan ooit is het om in beweging te blijven, en je wordt er ook blij van. Zo blijkt, want de doelgroepen komen massaal terug sporten.

Geen schrik, massaal is niet het massaal van vroeger. We hebben verschillende groepen opgesplitst zodat de aantallen toch beperkt zijn per les. We nemen verschillende maatregelen om het sporten zo veilig mogelijk te laten gebeuren. Extra plaats tussen fitnesstoestellen, signalisatie en desinfectiemateriaal is voorzien. We hebben ook een nieuw betaalsysteem waardoor er enkel met bancontact betaald kan worden. Aan dit systeem is ook de automatische toegang van de nieuwe fitness gekoppeld.

15 verschillende lessen zullen vanaf nu terug plaatsvinden, voor ieder wat wils dus. We zijn ontzettend blij om volledig terug te kunnen opstarten, na een onderbreking van een half jaar. We vliegen er terug in, op een veilige manier weliswaar!

Meer info vind je via https://dommelhofsport.wordpress.com/blijf-in-beweging/ , telefonisch (011/805095) of via mail (gsportdommelhof@limburg.be)