Tickets Zebracinema

Voor voorstellingen van de gemeente Pelt (Zwarte Doos, enz, …) dien je je tickets te reserveren via de ticketwebsite van Pelt.

Toegankelijkheid

Sommige voorstellingen vinden plaats in een locatie met slechts plaats voor enkele rolstoelen, aan rolstoelgebruikers wordt gevraagd om tickets telefonisch te bestellen. De Limburgse begeleiderspas is van toepassing op de voorstellingen van Provinciaal Domein Dommelhof en Theater op de Markt, zolang er tickets beschikbaar zijn. Voorstellingen door derden in Dommelhof bepalen zelf of de Limburgse Begeleiderspas als dan niet aanvaard wordt. Wil je tickets bestellen en gebruik maken van de Limburgse begeleiderspas, neem dan contact op met Dommelhof T. 011 80 50 02.

Opgelet!
Bij het niet respecteren van de leeftijdsaanduiding gegeven bij elke voorstelling, kan de organisatie de toegang tot de voorstelling weigeren.

De duur van de voorstellingen is indicatief en kan afwijken.

Het programma is onder voorbehoud. Programmawijzigingen en – aanvullingen worden steeds tijdig kenbaar gemaakt. Voor extra informatie over de voorstellingen in organisatie van Dommelhof kan je terecht op de website http://www.dommelhof.be, of op de Facebookpagina Dommelhof Neerpelt. Bij een evenement dat georganiseerd wordt door derden en zal plaatsvinden in Dommelhof, moet de ticketkoper zich wenden tot de organisator van het evenement.

Reservaties per e-mail worden niet aangenomen.

Ticketvoorstellingen beginnen stipt en na aanvang wordt er geen publiek meer toegelaten.

Tickets worden niet geruild noch terugbetaald.

Bij het online aankopen van tickets worden bankkosten aangerekend. Bij annulatie van de voorstelling kunnen de bank- en reservatiekosten niet terugbetaald worden. Omwille van coronamaatregelen worden geen tickets verkocht aan de balie.
Online gekochte tickets print je uit en breng je mee naar de voorstelling. Het is aangeraden om NIET recto-verso te printen.

Provinciaal Domein Dommelhof kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke en stoffelijke schade, diefstal of verlies, …