Momenteel werkt het Belgische circustheatergezelschap Théâtre d’un jour op het podium van Dommelhof aan een nieuwe creatie. De voorstelling gaat in première in de zomer van 2022. Een heel creatieproces ligt nog voor de boeg.

Samen met een internationale cast van circusartiesten en muzikanten wil regisseur Patrick Masset een grootse circustheatervoorstelling maken. Tijdens Theater op de Markt 2018 kon het publiek in Hasselt genieten van het intense, acrobatische en muzikale Strach-a fear song in de kleine yurt-tent van het gezelschap. Voorstellingen van Théâtre d’un Jour kenmerken zich als een mix van theater en zeer sterk acrobatisch circus, objectentheater en live-muziek in een intieme sfeer met de toeschouwer.

Na twee weken repeteren wil het gezelschap graag een klein toonmoment (30′) delen met publiek in de schouwburg van Dommelhof. U bent van harte uitgenodigd op donderdag 17 september 2020 om 20u.

Omwille van COVID-maatregelen is het verplicht een mondmasker te dragen in de publieke ruimtes van Dommelhof, ook tijdens het toonmoment. Toegang is gratis. Reservatie is verplicht via mail: theateropdemarkt@limburg.be