Tijdens de Week van de Vrijwilliger tonen we graag hoe hard we onze vrijwilligers nodig hebben!
Het klinkt wellicht als een cliché dat Theater op de Markt zonder de vele vrijwilligers geen festival op poten kan zetten. Maar toch is het zo. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar. De vele uren vrije tijd die in Theater op de Markt worden gestoken zijn meer dan goud waard voor ons!
Achter de schermen zijn onze vrijwilligers onmisbaar als technische en logistieke medewerkers in de op- en afbouw van voorstellingen. Onze vrijwilligers draaien mee op alle fronten. Zo vervoeren ze artiesten van en naar de luchthaven, het station of het festivalterrein. Ze zorgen dat artiesten en crew tijdig voorzien worden van eten en drinken. Ze helpen ook in het wassen van kostuums en allerhande productionele klusjes die moeten gebeuren voor een voorstelling van start kan gaan. Het publiek ontmoet onze vrijwilligers overal, want zij draaien mee in de ticketcontrole, de publieksbegeleiding, het informeren over en het promoten van het festival. Kortom onze vrijwilligers zijn de beste ambassadeurs die wij ons kunnen wensen!

Tijdens de week van de Vrijwilliger willen we onze vrijwilligers graag bedanken voor de inzet, motivatie en het engagement dat ze elke festivaleditie weer tonen.

Bedankt!
Interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan hier een kijkje of stuur ons een mailtje.

Vrijwilliger TodM 2018 infographic