In februari komt Elke Van Der Kelen in C-TAKT Dommelhof werken aan haar nieuwste project A Play of Space. Hiervoor is ze op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om haar te helpen bij haar onderzoek.

Over het project

Met A Play of Space wil Elke de onbewuste relatie die we hebben met de kamers en ruimtes die we betreden zichtbaar maken. In dit project brengt ze 11 bewegende wanden op scène waarmee ze ruimtes indeelt en openbreekt, om zo onze relatie tot die ruimtes in kaart te brengen.

Tijdens haar residentie in Dommelhof zoekt ze enkele helpende handen om de wanden te helpen verschuiven. Zo kan ze onderzoeken wat werkt en wat niet, zodat ze de beweging van de wanden in een volgende fase kan automatiseren.

Praktisch

Elke zoekt enkele mensen die haar tussen 10 en 18 februari minstens drie tijdslots (zie verder) kunnen helpen en die ook tijdens het toonmoment op 18 februari om 15u beschikbaar zijn.

De tijdslots zijn:

  • Ochtend: 10u – 13u
  • Middag: 14u – 17u
  • Avond: 19u – 22u

Wil je meehelpen? Stuur een mailtje naar oproepelkevanderkelen@gmail.com en zet er duidelijk bij welke dagen en welke tijdslots je beschikbaar bent. Afhankelijk van de aanmeldingen en de beschikbaarheden zoekt Elke enkele momenten binnen deze periode waarop voldoende mensen beschikbaar zijn.

Heb je nog vragen? Neem zeker een kijkje op de website van C-TAKT voor meer info over het project of stuur Elke een mailtje via bovenstaand mailadres.

Alvast hartelijk bedankt!