PROVINCIAAL DOMEIN DOMMELHOF

Limburgs provinciaal domein voor podiumkunsten, cultuur en G-sport

Cookiebeheer

Klik hier om je cookie-voorkeuren voor www.dommelhof.be te wijzigen.

Wij vinden het als Provinciaal Domein Dommelhof belangrijk dat je op elke plaats en op elk ogenblik onze inhoud kunt lezen, bekijken, beluisteren of beleven via diverse mediaplatformen. We werken ook aan interactieve diensten en diensten op jouw maat. Hiervoor kunnen we op onze websites, in onze nieuwsbrieven of in onze andere onlinediensten gebruikmaken van cookies of andere technologieën zoals scripts, logs, iframes, plugins, captchas, trackers, pixels en vingerafdruk, die we hierna bundelen onder de term “cookies”. 

In deze cookieverklaring willen we je informeren over welke cookies we gebruiken, voor welke doeleinden dit gebeurt, wat er met de verzamelde gegevens gebeurt en hoe je het gebruik ervan kunt beheren. Zo kunnen we onze diensten afstemmen op jouw privacyvoorkeuren. De cookieverklaring geldt voor deze website en de onlinediensten van Provinciaal Domein Dommelhof. We geven ook duidelijk aan wanneer we de cookies aan derde partijen doorgeven en onder welke voorwaarden. Opgelet: wanneer je via een link doorklikt naar een externe website, geldt er een ander privacy- en cookiebeleid.  

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine gegevens- of tekstbestanden die op je computer of mobiele apparaat worden geïnstalleerd wanneer je een website bezoekt of een onlinedienst gebruikt. Ze laten toe om je webbrowser of toestel te herkennen en houden gegevens over je surfgedrag bij. Op die manier onthouden we bijvoorbeeld hoe de website goed kan worden weergegeven op je toestel, wat je invulde op een formulier, welke pagina’s je bezocht, of je onze nieuwsbrief las en wat je sociale- mediaprofielen zijn. We gebruiken ze om onze formulieren te beschermen tegen cyberaanvallen en ook om allerhande statistieken te verzamelen over het gebruik en de gebruikers van onze website(s) en onlinediensten. Sommige cookies zijn de onze, andere zijn van derde partijen afkomstig. Cookies hebben meestal ook een vervaldatum.  

Hoe kan je het gebruik van cookies weigeren of beheren?

Een aantal cookies is noodzakelijk om de website te laten werken of je een onlinedienst te kunnen aanbieden. Deze cookies kun je niet weigeren. Voor de andere cookies vragen we je toestemming. 

Bij jouw eerste bezoek aan de website vragen we je om voorkeuren m.b.t. cookies in te stellen. Bij elk volgend bezoek kun je jouw cookievoorkeuren weer aanpassen door op ‘cookies beheren’ te klikken, rechts onderaan het scherm. Bij elke wijziging vragen we je om opnieuw je voorkeuren in te stellen.  

Via de webbrowserinstellingen kun je bepalen hoe je webbrowser omspringt met cookies. Je kunt ook altijd de reeds geïnstalleerde cookies van je computer of mobiele toestel verwijderen. Raadpleeg hiervoor de helpfunctie van je webbrowser of een van de volgende webpagina’s:  

Welke cookies gebruiken we?

Er zijn verschillende soorten cookies:

  • Functionele of noodzakelijk cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van deze website. Deze cookies kun je niet weigeren als je onze website wilt bezoeken.  
  • Analytische cookies: deze cookies verzamelen algemene informatie die ons inzicht geeft in jouw gebruik van de website.
  • Advertentie- en sociale media-cookies: deze cookies volgen je surfgedrag om een gebruikersprofiel samen te stellen en zo gerichte advertenties te tonen die bij je interesses passen.  

De website www.dommelhof.be maakt gebruik van volgende cookies:

JetPack

Statistieken

Gebruik

We gebruiken JetPack voor adverteren. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de JetPack Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van gebruiksgeschiedenis

WordPress

Functioneel

Gebruik

We gebruiken WordPress voor website ontwikkeling. Lees meer

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Functioneel

Naam
Expiratie
sessie
Functie
Ingelogd houden van gebruikers

Google Fonts

Doel wordt onderzocht

Gebruik

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Doel wordt onderzocht

Naam
Google Fonts API
Expiratie
Functie

Vimeo

Statistieken

Gebruik

We gebruiken Vimeo voor het tonen van video's. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Vimeo Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
Expiratie
10 minuten
Functie
Volgen van doelgroep bereik
Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Opslaan van gebruiksgeschiedenis

YouTube

Statistieken

Gebruik

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Doel wordt onderzocht

Naam
GPS
Expiratie
Functie
Naam
VISITOR_INFO1_LIVE
Expiratie
Functie

Statistieken

Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van een unieke gebruikers ID
Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Volgen van bezoeken over verschillende websites

Facebook

Marketing/Tracking, Functioneel

Gebruik

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Regelen van frequentie van weergegeven advertenties
Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Laatste bezoek opslaan
Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Opslaan van account details
Naam
Expiratie
3 maanden
Functie
Opslaan van een unieke sessie ID
Naam
Expiratie
3 maanden
Functie
Adverteren of retargeting
Naam
Expiratie
3 maanden
Functie
Volgen van bezoeken over verschillende websites
Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Voorkomen van fraude
Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Opslaan van browserspecificaties
Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Opslaan van account details

Functioneel

Naam
Expiratie
1 week
Functie
Bepalen van schermresolutie
Naam
Expiratie
90 dagen
Functie
Ingelogd houden van gebruikers
Naam
Expiratie
90 dagen
Functie
Opslaan van een unieke gebruikers ID
Naam
Expiratie
90 dagen
Functie
Voorkomen van fraude
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan en volgen of het browser tabblad actief is

Twitter

Functioneel, Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
Expiratie
permanent
Functie
Load balancing functionaliteiten

Marketing/Tracking

Naam
Expiratie
permanent
Functie
Opslaan of de gebruiker de ingesloten inhoud heeft gezien

Diversen

Doel wordt onderzocht

Gebruik

Delen van gegevens

Het delen van gegevens is in afwachting van onderzoek

Doel wordt onderzocht

Naam
wpc_wpc
Expiratie
Functie
Naam
wp_0e73e43b1
Expiratie
Functie
Naam
Expiratie
Functie
Naam
e_globals
Expiratie
Functie
Naam
WP_DATA_USER_33803985
Expiratie
Functie
Naam
WP_LAUNCH
Expiratie
Functie
Naam
WP_LAUNCH_TS
Expiratie
Functie
Naam
elementor
Expiratie
Functie
Naam
wp-api-schema-modelhttps://dommelhof.be/wp-json/wp/v2/
Expiratie
Functie
Naam
AMP-CONSENT
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_stats
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
complianz_consent_status
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_marketing
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
complianz_policy_id
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
tk_qs
Expiratie
Functie
Naam
jetpackState
Expiratie
Functie
Naam
wp-autosave-block-editor-post-8051
Expiratie
Functie
Naam
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_policy_id
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_functional
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_statistics-anonymous
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_consent_status
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_preferences
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_statistics
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
WP_DATA_USER_33803986
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_3
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_4
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_0
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplzFormValues
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_1
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplzDashboardDefaultsSet
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_layout
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_2
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
wp-autosave-block-editor-post-8435
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_choice
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_banner-status
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
wp-autosave-block-editor-post-9168
Expiratie
Functie
Naam
wp-autosave-block-editor-post-auto-draft
Expiratie
Functie
Naam
tusSupport
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_consented_services
Expiratie
365 dagen
Functie

De websites www.circuswerkplaats.be en www.theateropdemarkt.be maken geen gebruik van cookies.

De gebruikte cookies van de website http://www.c-takt.be kan je hier terugvinden: https://www.c-takt.be/cookiebeheer/

Wie is de verwerkingsverantwoordelijke en hoe je rechten uitoefenen?

Provinciaal Domein Dommelhof, Toekomstlaan 5, 3910 Pelt, is verantwoordelijk voor deze cookieverklaring.

Omdat cookies persoonsgegevens kunnen bevatten, kun je ook overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) inzage vragen in je eigen persoonsgegevens. Je kunt de persoonsgegevens opvragen, inkijken en zo nodig laten corrigeren. In bepaalde gevallen en indien daarvoor goede redenen zijn, kun je vragen om je persoonsgegevens te wissen. Je hebt ook het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. 

Als je een van die rechten wil inroepen, dan kan je je best rechtstreeks tot Provinciaal Domein Dommelhof richten door een e-mail te sturen naar dommelhof@limburg.be. Wij geven hier zo spoedig mogelijk gevolg aan en uiterlijk binnen de 30 dagen.

Je hebt ten slotte het recht om klacht in te dienen tegen of omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, commission@privacycommission.be.