PROVINCIAAL DOMEIN DOMMELHOF

Limburgs provinciaal domein voor podiumkunsten, cultuur en G-sport

Zebracinema

Zebracinema staat garant voor de vertoning van films van hoge kwaliteit, goede publieksopvang, breed publieksbereik, betrouwbare programmering en verzorgde communicatie. Zebracinema staat geprogrammeerd op acht locaties in en rond Limburg, met een perfecte regionale spreiding, goed voor jaarlijks 25 000 à 30 000 filmliefhebbers en 300 vertoningen.

graag online reserverenRekening houdend met corona-protocollen raden we sterk aan om Zebracinema-tickets online te kopen. Aan de balie dienen we immers alle gegevens op te vragen die u ook online moet ingeven. Dat zou een te lange wachtrij opleveren.

Tickets aan het éénheidstarief van 7 EUR kunnen gereserveerd worden via de ticketshop.

mondmasker verplichtDe medewerkers van Dommelhof zorgen er voor dat de voorstelling veilig zal kunnen verlopen. Wij zorgen voor voldoende afstand tussen de bezoekers en voor een ontsmette omgeving. U moet zelf zorgen voor uw mondmasker!

di 15 jun: Zebracinema: The Singing Club
20u15 schouwburg

di 22 jun: Zebracinema: Eté 85
20u15 schouwburg

di 29 jun: Zebracinema: Honeyland
20u15 schouwburg

di 6 jul: Zebracinema: Rocks
20u15 schouwburg

di 13 jul: Zebracinema: Undine
20u15 schouwburg

di 24 aug: Zebracinema: Queen & Slim
20u15 schouwburg

di 31 aug: Zebracinema: Drunk
20u15 schouwburg

Enkel films van de volgende weken staan hierboven vermeld. Voor de volledige filmkalender: zie Zebracinema

Sinds 1 januari 2018 opereren de acht Zebracinema-partners onder een nieuwe structuur. MOOOV, het wereldcinemafestival van Turnhout dat ook in Limburg haar vleugels al heeft uitgeslagen (o.m. Cinema Roxy in Koersel en C-mine Genk), coördineert Zebracinema en krijgt daarvoor financiële ondersteuning van het Vlaams Audioviseel Fonds (VAF). Zebracinema mag dan misschien veranderd zijn qua structuur, het label en het inhoudelijk profiel van Zebracinema blijven bestaan!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: