Veel blije gezichten op de foto, want sinds vorige maand zijn de BeweeG-sessies weer opgestart!

Met dit laagdrempelige sportaanbod probeert G-SPORT Dommelhof zo veel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. De BeweeG-sessies zijn dan ook toegankelijk voor iedereen met een beperking. Ook wordt er ingezet op een specifieke doelgroepenwerking waar mensen met een specifieke beperking terecht kunnen.

Zo is er een programma voor mensen met hartproblemen, voor kinderen met autisme en voor mensen in behandeling voor kanker. Ook voor mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme is er een specifiek aanbod. Lichaam in Balans is er dan weer voor iederéén met een beperking (reuma, fybromyalgie, obesitas…).

De BeweeG-sessies vinden wekelijks plaats in G-sportcentrum Dommelhof. De sessies worden deskundig begeleid en gaan door in kleine tot middelgrote groep. Instappen is op élk moment mogelijk.

Ga voor meer informatie naar dommelhofsport.wordpress.com/blijf-in-beweging of neem contact met ons op via gsportdommelhof@limburg.be of 011 80 50 95

We doen ons best om toestemming te vragen voor we een foto publiceren waar iemand herkenbaar opstaat.
Sta je toch ongewenst op een foto? Laat het ons weten via communicatiedommelhof@limburg.be en we passen het zo snel mogelijk aan.