Van vrijdag 27 oktober tot en met woensdag 1 november zal de 13de editie van circusfestival Theater op de Markt plaatsvinden. Dit jaar breidt het festival zich uit over 7 locaties in de provincie Limburg. Naast het vertrouwde festival in Provinciaal Domein Dommelhof zal het circus ook schitteren in Tongeren, Borgloon, Hasselt, Genk, Lommel en Pelt.

Het programma is goed gevuld met circusartiesten en gezelschappen van over de hele wereld en belooft opnieuw een week vol verrassende voorstellingen. “We pakken uit met 6 premières, waaronder de langverwachte wereldpremière van ‘Da Capo’, de nieuwe voorstelling van het befaamde Circus Ronaldo,” aldus gedeputeerde Igor Philtjens. 

Naast grote publiekstrekkers omvat het programma ook intiemere voorstellingen en biedt het een podium aan jong circustalent. “Theater op de Markt is het grootste circusfestival van Vlaanderen, en met 6 extra locaties in Limburg willen we er een feest van maken voor de hele provincie,” voegt de gedeputeerde toe.

“Nooit eerder was circus zo toegankelijk voor alle Limburgers,” benadrukt Igor Philtjens. “Met een gevarieerd programma en betaalbare tickets, gecombineerd met maar liefst 7 locaties verspreid over de hele provincie, geven we alle Limburgers de kans om te genieten van de magie en de verwondering die circus te bieden heeft.”

Ontdek nu het programma en koop je tickets via www.theateropdemarkt.be