De Limburgse werkplaats voor jong podiumtalent en transdisciplinaire kunst C-TAKT draait op volle toeren. De fusie tussen de werkplaatsen van Provinciaal Domein Dommelhof en C-Mine cultuurcentrum presenteert dit najaar een aantal bijzondere festivals op diverse plaatsen in Limburg.

Van 14 tot 23 september vindt C-TAKT # 2 plaats. Dat is de opvolger van de week van de werkplaats van C-Mine en vindt aldus plaats in Genk. Op het programma heel wat spannend en onbekend werk van jonge beloftevolle kunstenaars. Het volledige programma vind je via C-TAKT.

In het najaar volgt het mini-festival OORtreders in het Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt. In samenwerking met Musica presenteert OORtreders van 19 tot 21 oktober werk van transdisciplinaire geluidskunstenaars. In december volgt de samenwerking met VIA ZUID en SoAP tijdens Winternights.

C-TAKT is de werkplaats van C-mine cultuurcentrum en Provinciaal Domein Dommelhof, op initiatief van Provincie Limburg en stad Genk, en gesubsidieerd door Vlaanderen (Kunsten & Erfgoed).