Op donderdag 5 november om 20u15 presenteert AbsiNt een soloconcert van Joost Zweegers in Dommelhof Neerpelt. Novastar is weer helemaal terug. Het nieuwe album Inside Outside is in menig eindejaarslijstje terug te vinden onder het kopje “Beste Albums van 2014” en is met parels van singles als Closer To You, Light Up My Life en het recente Kabul het warmste Novastar album tot dusver.
De broeierige sfeer van het album zette meteen ook de toon voor de begeesterende live shows die Joost Zweegers met zijn band de afgelopen maanden wist neer te zetten. Een sterk staaltje vakmanschap van Joost en de zijnen. Indrukwekkend en zoals het hoort. Voor de afsluiting van het jaar zoekt Novastar een intiemer kader op, en wordt het al zittend genieten van Joost solo en ‘pur sang’, op gitaar en op piano. Met fantastisch nieuw materiaal op zak maar ook veel ruimte voor klassiekers als Because, Mars Needs Woman, Wrong en Never Back Down, bezorgt Joost ons een aantal onvergetelijke avonden.
Joost zal het Belgische luik van zijn solo tour in Neerpelt starten, ooit zijn home-town, waar zijn muzikale carriere begon.

In het voorprogramma: Tine Reymer. In het voorjaar van 2015 brengt Reymer na lange tijd een nieuw album uit, met een eerste single ‘Bittersweet’. De Antwerpse kreeg voor haar nieuwe songs hulp van onder meer Tom Pintens, Aarich Jespers en Pieter Van Buyten. De komende weken probeert Reymer haar nieuwe songs overal in Vlaanderen al even uit.

25€ VVK / 28€ Kassa—011/805002