Kabinet K. werkt de volgende dagen in Dommelhof aan de voorstelling ‘Rauw’. Kabinet K. heeft zich toegelegd op dansvoorstellingen met zowel professionele dansers als kinderen op scène. Hun dans vertrekt van concrete dagelijkse handelingen en kleine gebaren doorweven met spelelementen. Dat de cast ook uit kinderen bestaat, maakt hun dans toegankelijk voor jong en oud. Elk van hun creaties groeit letterlijk uit de stappen die de jonge dansers zetten.
‘Rauw’ is een voorstelling over spelen, dromen, doen alsof, kind zijn ook als het niet kan. Het gaat over opgroeien in soms moeilijke omstandigheden, gezien vanuit het perspectief van kinderen. En over de volwassenen die voor hen moeten zorgen, die ondoorgrondelijk zijn, soms dichtbij, maar meestal ver weg. Met live muziek van Thomas Devos.

‘Rauw’ gaat in première op 2 november in Ternat en speelt daarna ondermeer op volgende locaties: 17/11 in CC Hasselt, 8/12 in De Velinx in Tongeren, 15/2 in CC Het Loo in Tessenderlo, en 22/2 in CC Maasmechelen.