De voorbije maanden verbleven honderden kunstenaars in de artistieke werkplaats van Dommelhof. We moesten helaas sluiten voor het publiek, maar achter de schermen werd er stevig verder gewerkt aan nieuwe voorstellingen. Graag lichten we af en toe een tip van de sluier op en nodigen we u uit om voorstellingen die in de steigers staan te komen bekijken.
Dat wilden we ook doen op vrijdag 13 november. We planden toen onze eerste OPEN THE DOOR! avond in circuswerkplaats Dommelhof. Een avond gevuld met publieke toonmomenten van nieuwe circuscreaties in wording. Maar het mocht niet zijn.
Samen met de artiesten bleven we niet bij de pakken zitten en deden we de deuren open voor een cameracrew en maakten we een digitale brochure. In het volle besef dat niets ooit een live performance zal overtreffen -al helemaal niet in de wereld van de circuskunsten- nodigen we graag uit om te kijken naar wat een aantal artiesten en gezelschappen bezig hield tijdens hun artistieke residentie in Dommelhof in november 2020. Opdat we niet vergeten dat er straks van hen voor ons weer veel moois te wachten zal staan, live op een podium.

Klik hier voor onze digitale try-outs van OPEN THE DOOR!