Op dinsdag 26 februari om 20u15 wordt de film ‘Intimate Grammar’ gedraaid in Dommelhof. Deze film gaat over Aharon Kleinfeld die opgroeit in de jaren ’60 in Jeruzalem en die probeert de ingrijpende veranderingen om hem heen te begrijpen.

Terwijl zijn vrienden al achter de meisjes aanzitten, probeert hij via Houdini-trucs zijn populariteit te vergroten. Thuis leeft Aron met zijn oudere zus, die volop in haar puberteit zit, een bazige, autoritaire moeder en een vader die schijnbaar onder de sloef ligt. Elk spoor van warmte en liefde ontbreekt, ook al hunkeren de kinderen ernaar en missen ze in hun leven een goed voorbeeld. Naast het gezin woont een alleenstaande, ietwat excentrieke vrouw die duidelijk een man mist in haar leven. Aharons vader wordt haar prooi. Snel komt Aharon tot het besef dat erachter komen wie hij is en wat er van hem terecht moet komen, een schier onmogelijke opgave is.

Deze film wordt de laatste Zebracinemafilm die op pellicule gedraaid wordt. Vanaf volgende week stappen we de 21ste eeuw binnen met onze gloednieuwe digitale projector!